Wat Klanten van onze dienstverlening vinden!

Visie & betrokkenheid!

IMPKT> heeft mij enorm geholpen met het op de rit krijgen van mijn bedrijf. Het is heel fijn als iemand met enorm veel ervaring je helpt met het nemen van de juiste beslissingen of aanvullende mogelijkheden toont die echt een enorm resultaat opleveren.

Management gaat over mensen!

Een uitspraak van Stef Kampinga, wat bij mij als fysiotherapeut en ondernemer de juiste match geeft.

Hierdoor ben ik in zee gegaan met een gepassioneerd expert in zijn vakgebied. Bevlogen, kritisch en niet bang voor de confronterende stijl. Net datgene wat ik nodig heb om te groeien in mijn organisatie, heeft Stef inzichtelijk gemaakt en mij kennis en kunde gegeven waar ik mee aan de slag kon.

Resultaat naar volle tevredenheid. In de wetenschap dat het proces nog steeds loopt waarin ik Stef als tutor mag gebruiken, heb ik alle vertrouwen in de toekomst voor mijn organisatie.

Wat een ervaring!

Ik heb IMPKT> ontmoet tijdens een netwerkmeeting in Rotterdam. Voordat ik het wist waren we in business. De praktische ervaring en kennis die IMPKT> meeneemt is echt van onschatbare waarde voor je eigen ontwikkeling en voor je bedrijf. 

Bonus als u nu bestelt!

U heeft inmiddels de uitleg van onze vernieuwende concepten gelezen. Als u vandaag besluit onze klant te worden ontvangt u van ons een gratis 1-op-1spiegelgesprek  ter waarde van € 350,-

U zult samen met onze specialist aandacht besteden aan uw situatie, uw uitdagingen waarna u concrete handvatten ontvangt om situaties in uw voordeel te veranderen. Wij geven u hiermee de mogelijkheid om nog daadkrachtiger uw organisatie een boost te geven.

IK wil bestellen !