Hoe ons werk in elkaar zit

De manier waarop wij zaken doen. Professioneel en betrouwbaar.

Insteek van het IMPKT> Pakket
De nadruk van ons werk ligt op het overdragen en praktisch toepassen van onze kennis en ervaring, zodat u uiteindelijk deze kennis en ervaring in uw bedrijf integreert en het met uw bedrijf zelfstandig verder kunt brengen. U kunt er gemakshalve vanuit gaan dat als u gedurende één jaar de sessies van één bepaald onderwerp heeft gevolgd, u voor dat onderwerp onze hulp na een jaar niet meer nodig heeft.

Alle sessies worden gehouden in kleine gemixte groepen zodat er een maximale wisselwerking plaatsvindt. Deze wisselwerking is niet alleen van belang voor de inhoud en diversiteit van de sessies. Wij vinden het ook belangrijk om mensen van verschillende bedrijven met elkaar in contact te brengen zodat er ook netwerkvoordelen ontstaan. 

Maatwerk oplossingen
Uiteraard leveren wij naast het IMPKT> pakket ook maatwerk. IMPKT> is een flexibel bedrijf en wij willen u op alle mogelijke maniere helpen. Indien u wilt dat wij voor u een oplossing bedenken die speciaal op uw situatie is toegesneden, neem dan contact met ons op voor een aangepast voorstel. Bel Stef op 06-55194350

Waarom betaling via PaynPlan?
IMPKT> heeft voor PaynPlan gekozen om ervoor te zorgen dat de administratie zo goed mogelijk verloopt en dat kosten worden bespaard. Kosten komen uiteindelijk altijd bij klanten terecht en dat proberen wij zo veel mogelijk te voorkomen. 

Waarom een abonnement per maand?
IMPKT> heeft hiervoor gekozen zodat ieder bedrijf van klein tot groot kan deelnemen. Per jaar betalen kan uiteraard ook. Indien u kiest voor een betaling per jaar, ontvangt u van ons 2% korting en rekent u via Paynplan éénmalig af via Ideal.

Abonnement afsluiten
De abonnementen die wij aanbieden zijn geldig voor deelname van één persoon. 
De afhandeling van uw bestelling gebeurt via PaynPlan. Nadat u heeft besteld, wordt het maandelijkse bedrag automatisch via de derdenrekening van PaynPlan bij u afgeschreven.  

Het beste rendement 
Om een zo hoog mogelijk rendement te behalen, adviseren wij u om telkens dezefde persoon te laten deelnemen. Het is natuurlijk geen probleem als u telkens iemand anders naar een sessie stuurt, maar het rendement van het totaal zal dan lager zijn dan de door ons geschetste verwachting en dat is natuurlijk jammer. Neem even contact met ons op om hierover af te stemmen zodat wij ook weten wie wij mogen ontvangen.

Algemene voorwaarden
IMPKT> is een modern bedrijf en wij kennen een pragmatische behulpzame insteek. Mocht u vragen hebben over onze dienstverlening dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.
De overige details van onze diensten en de manier waarop wij zaken doen, treft u in onze algemene voorwaarden die u hier als pdf bestand kunt downloaden.