Wij zijn IMPKT>!

Professionals op het gebied van innovatie, business- project- en programmamanagement.

BEKIJK ONS AANBOD!

IMPKT> staat bekend als innovatief en vernieuwend. Wij zijn sterk in het bedenken van oplossingen die anderen over het hoofd zien. De mensen van Impkt> zijn snel en daadkrachtig en wij realiseren ons dat iedereen dit zegt om klanten te winnen. Het verschil is dat wij van IMPKT> het vooral DOEN en er niet alleen over praten.

Wij zijn commited en zoeken geen excuus om iets niet aan te pakken of bespreekbaar te maken. Het is ons doel om onze kennis en ervaring te delen en over te dragen. Zodat onze klanten nog meer grip op hun bedrijf en hun projecten krijgen waardoor de kwaliteit & prestaties van hun bedrijf omhooggaat. 

Onze no-nonsens mentaliteit vindt zijn oorsprong in de topsport. Om te winnen is meer nodig dan alleen sneller en beter te zijn dan de rest. Leren incasseren, de teamspirit hervinden, doorzetten, eerlijk zijn, innoveren, volledig in balans komen en elkaar helpen het goede op het juiste moment te doen. Alleen zo kan men het beste resultaat op het juiste moment behalen.

IMPKT> heeft sinds haar oprichting bijna 146 projecten samen met haar opdrachtgevers succesvol afgerond. Wij deden dit met veel plezier en passie. Interessanter is de vraag hoeveel projecten er gestruikeld zijn. Dit zijn er drie. De oorzaken hiervan zijn divers. Van het stopzetten van een project door een overname tot het hebben van geen klik met de opdrachtgever. Belangrijk is dat men met elkaar terugkijkt en leert van de dingen die men onderweg tegenkwam.

Eén ding is kraakhelder: management gaat vooral over mensen. Methodieken zijn leuk, maar het zijn de mensen en de kwaliteit van deze mensen die met elkaar als team het succes maken.

blije ondernemer door goede hulp

IMPKT> de andere aanpak

Wij bieden een praktische vernieuwing in project-, innovatie- en businessmanagement op de gebieden waar u deze het beste kunt gebruiken. Bekijk de details van wat wij voor u kunnen doen.

bestel ons product meer informatie