Ons aanbod:
Het IMPKT>
PAKKET

De snelste manier om uw bedrijf te laten groeien, het rendement te verbeteren, uw  medewerkers te trainen en de kwaliteit te verhogen. Kortom: uw concurrenten hebben het nakijken.

Small-group trainingen

Zes keer per jaar bent u of één van uw medewerkers in een kleine gevarieerde groep welkom in ons kantoor om gedurende één dagdeel door onze professionals ondersteund te worden in een door u uit onderstaande lijst  gekozen onderwerp.

1-op-1 begeleiding 
Daarnaast werken wij 6 keer 2 uur per jaar (totaal 12 uur) bij u op locatie met u samen om de tijdens de small-group trainingen behandelde praktisch kennis in uw bedrijf te integreren en te zorgen dat uw bedrijf hierin gaat accelereren.

Onderwerpen om uit te kiezen

IMPKT> adviseert u graag bij het kiezen van een onderwerp waar u met uw bedrijf het beste mee aan de slag kunt gaan. U kunt een keuze maken uit onderstaande onderwerpen:

De meerwaarde die wij u bieden

Het IMPKT> pakket is in alle opzichten grensverleggend ten aanzien van er in de adviesmarkt verkrijgbaar is.

Uw mensen worden verrijkt met verschillende beproefde oplossingen uit de praktijk. Daarnaast helpen wij u om deze nieuwe skills effectief voor uw bedrijf in te zetten. U staat er niet alleen voor want wij bieden u gedurende het hele jaar door ondersteuning en zijn uw sparringpartner. 

U en uw medewerkers kunnen spiegelen met mensen die uw situatie kennen en het maximale doen om u, uw medewerkers en uw bedrijf verder te helpen.

ik wil weten wat de voordelen zijn !