Onderwerp
Offertes die winnen

Schriftelijke verkoop is een vak. Leer bij ons op een praktische manier hoe u offertes maakt die winnen en hoe u het offerte proces effectief inricht.

Offertes die winnen, heb de marktwerking aan je zijde

Offertemanagement is een functie binnen elk bedrijf die erop is gericht om de producten of diensten van het bedrijf zo goed mogelijke op een schriftelijke manier aan de man te brengen. Daarnaast geven offertes ook houvast bij eventuele problemen over de inhoud van wat geleverd zou worden. Een offerte is een overeenkomst en kan dus ook juridische gevolgen hebben. 

Een bedrijf mag dan goed zijn in de technische of specialistische uitvoering van het werk, maar het opstellen van offertes die hout snijden is een heel ander vak. 

Impkt> is een kei in de operationele uitvoering van offertemanagement. Maar het is natuurlijk de bedoeling dat uw bedrijf dit zelf kan en op verzoek van onze klanten bieden wij u dit interessante en winstverbeterende onderwerp. Kortom: wij bieden u een aanpak waarmee u zich geen kaas van het brood laat eten!

Welke aspecten zijn belangrijk bij de schriftelijke verkoop van uw producten en diensten? De aanpak die wij hanteren is:

  1. Het meest effectieve offertetraject
  2. Wanneer maak ik wel een offerte en wanneer niet?
  3. Toepassing van het PASTOR framework
  4. Juridische consequenties van verkeerde offertes
  5. Risicomanagement in offerte land
  6. Aanbestedingen bij de overheid

Voordelen 

  • Op basis van onze ervaring worden uw mensen beter in het opstellen van goede offertes.
  • U weet beter waar de kansen liggen en hoe u die het beste kunt bereiken.
  • Binnen één jaar gaat de omzet van uw bedrijf er enorm op vooruit.