Resultaat is een prachtig woord

resultaat behalen als mens en bedrijf


Resultaat is een prachtig woord. De definitie heeft het over bedrijfsresultaat, omzet en winst maar voor de oprichters van IMPKT> is resultaat zoveel breder. Resultaat is voor ons het gevolg van handelen. Dat kan dus van alles zijn. Niet alleen omzet of winst.
 
Resultaat is dus het gevolg van handelen. Als je niks doet heb je ook resultaat. Maar misschien niet het resultaat dat je wilde. Het gaat er dus om dat je vooraf definieert wat het resultaat moet zijn en dat je daar naartoe werkt.
 
Resultaatgerichte mensen zijn altijd “on the move” er is altijd wel iets dat ze willen regelen dat verbanden heeft met het resultaat dat ze voor ogen hebben. Ze zijn leergierig en doen graag nieuwe kennis en ervaring op. Het zijn erg efficiënte werkers en voelen goed aan waar ze energie in moeten steken.


Belangrijker is echter om te weten hoe je op een efficiënte manier resultaat kunt boeken. Want je kunt wel heel druk bezig zijn, maar hoe weet je dat je met de goede dingen bezig bent? Heb je wel een strategie om je resultaat te behalen, hoe ga je met tegenslagen en risico’s om? Wat gebeurt er als je onderweg iets tegenkomt waardoor je je doelstelling moet of wilt bijstellen?
 
Wij van IMPKT> zijn erg resultaatgericht. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed op weg helpen om resultaat te boeken. Wij houden vinger aan de pols, sparren met je over waar je naar toe wilt maar ook waar je vandaan komt. Of het resultaat dat je voor ogen hebt wel haalbaar is en wat ervoor nodig is om de noodzakelijke beweging in gang te zetten. Kortom: wij bieden hulp door onze kennis en ervaring voor jou in te zetten zodat de weg naar jouw resultaat korter wordt en je sneller de vruchten kunt plukken van de acties die je hebt genomen om je doelen te halen.