Ondernemer zijn, hoe is dat?

Maak kennis met de mogelijkheden van ondernemer zijn

 

Dit is een vraag die wij natuurlijk best kunnen beantwoorden. Wij hebben een uitgebreide ervaring als ondernemer maar we hebben ook ervaring met vallen en opstaan. Ondernemer zijn is vaak leuk en soms een hele uitdaging. Dat is een generieke ervaring die niet afhangt van het soort bedrijf dat je hebt. Immers elk vak en elke onderneming geeft leuke ervaringen en minder leuke ervaringen.
 
De leuke ervaringen die wij in ondernemerschap herkennen zijn vrijheid en de extra kick als iets lukt. De vervelende ervaringen liggen soms op het gebied van personeel en soms op het gebied van tegenslag. Immers het kan goed gaan maar soms kan het ook zomaar minder goed lopen. Vooral de belastingdienst kan een doorn in het oog zijn. Dat zijn ze niet alleen bij jou maar bij iedereen, dus gedeelde smart is halve smart.

x

Het echte ondernemerschap gaat over het benutten van kansen, het incasseren en overwinnen van tegenslagen en het volgen van de visie die je hebt over de business waar jij verstand van hebt.
 
Wij van IMPKT> helpen je graag met de uitdagingen waar je tijdens het “ondernemer zijn” mee te maken krijgt. Wij zijn in staat om de dalen ondieper te maken en de pieken hoger en langer. Dit doen wij door je te helpen met ervaring en de route naar financiële mogelijkheden die om redenen zijn gecreëerd maar die lang niet iedereen kent. Wij wel dus!
 
Bekijk onze concepten of maak een afspraak voor een kennismaking. Leuk!